Jag unnar verkligen alla som tar studenten mmm ja verkligen. Kul när det går bra för andra!

Nu börjar alla 91:or ta studenter och jag är inte alls avundsjuk nejnej verkligen inte! Varför skulle jag vara det? Skolan som är så sjuuuukt rolig att gå till och man har verkligen inte lust att dränka sig i en toalett nejnej verkligen inte.
Sitter förövrigt och pluggar världens roligaste natur. Tog en paus och passade självklart på att uppdatera!
Nu ska jag back in hell wiihoooo
Ska träna sen för fan heller att skolan ska ta över min bantning noooo waaay
Hörs senare om jag överlever
Adios


I don't see the end

Göttmos att man kom till skolan en timma för tidigt. Glömde nämligen att jag inte hade någon spanska. Blev sveeenglad när jag förstod detta...
Sedan hade vi slutprov i psykologi och det var riktigt svårt! Sedan gick jag och Natta på stan och kÄka Thaimat gotti. Sedan drog jag hem till mamsen och däckade i soffan. Vaknade klockan 7 och fick panik när jag kom på att jag har Naturprov på fredag OCH att jag måste verkligen göra en Idrottsinlämning som är en vecka försen. Fan vad jag har kul nu förtiden. Skolan är ju helt seriöst det ända som man tänker på. Tragisk, men så sant så sant.
Nu ska jag börja på Idrottsinlämningen.

PEACE


Avocado

Sitter och äter avocado. Det är faktiskt ganska gott!
Idag är Linneas födelsedag så det har vi firat lite smått i skolan om man säger så hohoho
Jag har pluggat psykologi en stund idag ska plugga lite till alldelles strax.
Och det blir ingen träning idag för aaa måste verkligligen plugga inför slutprovet i psykologi som är imöörrn.
Har köpt ett par solglasögon. Hade samma sort förra året men tappade bort dem heeela tiden så jag köpta nya av samma modell säkert fyra gånger hahahah inte okej!
Nu ska jag plugga
Chiaobella


Måndag 240510

Har vart "sjuk" idag. Mådde mindre bra imorse så jag stannade hemma.
Har pluggat lite i alla fall så det var inte totalt waste of time. Har kollat på Oceans Twelve. Har ätit rabarberpaj med vaniljsås mmm vad gott. Har haft ångest för att jag ätit rabarberpaj med vaniljsås. Har gjort en panikbantningsplan med min syster. Har kommit på att min dubbelhaka har utökat sin area. Har haft ångest för att min dubbelhaka har utökat sin area. Har funderat kommit på att det bara är 6 dagar kvar tills jag är fyller 18. Har fixat och donat lite inför Linneas födelsedag som är imörn mohahahaha
Nu ska jag plugga lite till och snart åka och träna
Puss och kram


Say no to drugs


Vet inte om Lindsay Lohan skämtar eller?? Hmm


Spårat

HAHAHAHA herregud såg att jag skrivit ett mindre nyktert inlägg igår kväll och hade glömt bort det totalt haha sorry tar nog bort det. Ibland kan det bli lite för mycket utav det goda men vi hade jävligt kul!! Det var en jävligt spårad kväll men sjukt klockrent
Nu MÅSTE jag plugga faaan PANIIK
Chiao

220510

Heeej alla sköningar
Var och träna step&styrka imorse och jag svettades som en fetmasjuk gris sinnes! Sedan solade på gymmets solarie..
Och idag är det Göteborgs Varvet så det var en väldans massa folk på Frölunda Torgs spårvagns hållplats. Mitt mål är att nästa år ska jag vara med. Sedan om jag gör det är en heeelt annan sak.
Nä nu ska jag slagga på balkongen och schteeka!
Så ut och schteek i solen gott folk!


This and that

Lyssnar på mamma mia. Den e fasiken braaa jööö!
Var och shoppade some stuffs efter la escuela. Blev en ball svart bikiniöverdel på H&M (pengarna räckte inte till en underdel hahahhaha...), ett par svarta gladiatorsandaler med nitar på Din Sko och nytt shampoo och balsam (vanligt shampoo suuuger ju balle så jag brukar köpa sånt som frisörer använder. Denna gången blev det från Goldwell "Rich Repear". Kan kanske ladda upp bilder på detta oooom jag orkar.
Nu ska jag ringa en klar 4/10 (kompisranking hahhaha) och vi ska se vad vi kan hitta på ikväll =).
Hörs och ses kanske ute i vimlet!


Chiao Bella


Loneliness

Jag sitter ensam i bänken.
Varför hoppar han på mig?
Vad har jag gjort?
Känner mig utfryst.

Ensam och ledsen.
Orkar inte vara glad.
Minnen, tråkiga minnen kommer över mig.
Barn som är elaka, väpnat rån.
Allt flyter samman.

Vad är vad. Vet inte.
Kan inte hålla isär.
Tårarna brinner innanför ögonlocken
Sväljer, Försöker tränga tillbaka.
Svårt. Lyckas dåligt.
 
Någon kommer. Visa inte!!
Torka tåren och le. Var stark.
Varför måste jag alltid var den som är stark.
Varför??

Hon ser att jag är ledsen.
Säger inget. Bara håller i mig
Känner styrkan komma.
Utan ord har hon lyckats ge mig kraft
Utan ord hon ger mig tröst

En mänsklig medkänsla i sorgens tid
En lisa för sargat hjärta
Tårarna torkar. Ler, säger tack
Allt känns lättare, men taggen sitter kvar
Aldrig jag vågar, aldrig jag töras, lita igen


I'll stand by you - Girls Aloud


GRYM!

Why do you care?

Har tränat body pump idag och hehhehe fyyy fäään jag ville helt seriöst dö. Och kommer ha en sjuuuukt go träningsvärk imon gott... Höll på att glömma att jag Emma Karlsson född 30 maj 1992 FICK MVG I FÖRETAGSEKONOMI B wiiiiihoooooo jag är glaaad!!
Nu kan jag dö lycklig
Nattinatti


It's not me, it's you

Är det bara jag som har dött 50000 gånger idag pga värmeslag? Helt seriöst ville typ gå naken eller nåt svettades som en griiis, okej för mycket info men det får ni ta!
Och nu längatr jag mer än någonsin tills vi åker till Grekland. Är BARA 12 skoldagar kvar, men ser tyvärr inte ljuset i tunneln än för har en jävla massa jag måste ta itu med.

Här kommer lite bilder från förra årets resa till Le France

På flygplatsen påväg till Fraaaance :) (jag är tjejen med vitt rosettdiadem)

Hela gänget... (Jag är tjejen i rosa klänning...)

Godnatt

Tjingtjong


Matte B Nationella

Hade som resten av Sverige Nationella Matte B prov och aah jag lär ju inte få mer än G de är ett som är säkert! Nu ska jag snart börja med lite läxor för aaah har en hel del om man säger så... Sen ska jag försöka ta mig ut på en springrunda.
Chiao tutti


160510

Jahopp då var det söndag igen dåja veckans värsta och jobbigaste dag. Vilket betyder att imon är det back to school som gäller, vilket betyder att man kommer få ännu fler läxor och ännu större ångest för att man inte hinner/pallar och för att man blir påmind om att man måste ta tag i allt. Fyfan.
Men det är inte bara därför jag inte tycker om söndagar. Söndagar är så tråkiga, gråa ch på nåt sätt uttryckslösa. Jag känner mig alltid lite extra deppig på söndagar. Det är nästan som om man blir påmind extra mycket på söndagar om hur patetiskt ens liv är. Detta låter sjukt deppigt och aahh jag ska vara ärlig och säga att aa det är precis så jag upplever söndagar.
Kan man inte strunta i söndagar?? Och ersätta med någon annan dag på nåt sätt?

Inte blir det av att med min springrunda som jag skjutit upp hela dagen. Har ingen lust. Har ingen lust för någonting alls faktiskt. Eller jo ligga i sängen och dra täcket över mig. Och bara ligga och filosofera över livet.

Kings of Leon - Use somebody


Probably the best song in the entire world!!

150510

Heeeej
Idag har jag: tränat, kollat på tapeter (ska göra om mitt rum som i EXTREME MAKEOVER! kan behövas), pluggat matte (jaaaaa no joke, e ju matte nationella på tisdag eehhhhehehhehe...) och sen så aa jag har ätit gott så att jag känner mig som en uppblåst ballong. Jag måste helt seriöst lära mig äta normala mängder
Känner att jag inte har ett så roligt liv just nu känns som att det har stannat av som om någon har tryckt på paus knappen men ääh snart kommer jag få mer energi så är jag igång igen!
Sjukt sicket roligt inlägg?! Förlåt för det, jag ska bli bättre på det snart!
Nu ska jag slå en pling till min käre vän
Ha de!


Bästa verktygen för en perfekt makeup


1. Foundationborste, Nr 13, 455 kr, Armani. En grym borste för perfekt applicering av foundation.
2. Puderborste Artist 20-4, 366 kr, Kohlindo. Mjuk fluffig borste med gethår, stor för jämn spridning av löst puder.
3. Rouge. Cheek brush, 595 kr, Kanebo Sensai. Mjuk borste för naturlig applicering av puderrouge.
4. Bryn och fransar. Borste, Nr 21, 110 kr, Face Stockholm. Oumbärlig borste till brynen eller för att separera fransarna.
5. Ögonskugga. E2, 275 kr, Linda Mehrens. Tät, kort ögonskuggspensel som ger pigmenten ett intensivt resultat.
6. Ögonskugga. Finishing brush, 310 kr, Laura Mercier. Ger en mjuk ton och mindre skarvar, perfekt för att avsluta en ögonmakeup med.
7. Bredare foundationborste, 350 kr, Lancôme. Ger täckande slutfinish.
8. Mineralpuderborste, 495 kr, Linda Mehrens. Svep denna gethårsborste över din mineral- eller flytande foundation för perfekt jämnt resultat.
9. Läppensel. L8, 194 kr, Kohlindo. Smidig läppensel i naturhår.
10. Brynpensel, 252 kr, Kohlindo. Sned borste för applicering av crème- eller puderfärg för brynen.
11. Skuggor. Shading brush, 175 kr, Make up store. Perfekt borste att skulptera skuggor i ansiktet med, använd för att mjuka upp brons- och lysterpuder.

Detta var en liten uppställning av mina favorit borstar


Stackars min tå

Jag har lyckats med det inget trodde var möjligt.. Jag tror jag har brutit min lilltå ajjemensan, jag skojar inte. Och fan vad ont det gör och den är så svullen att den inom mycket snar framtid kommer slå stortån tjockvm!

P.S. nu är jag uppe i 100 inlägg


What do you think?

Det har skrivits en hel del i skvallertidningarna om Kate Hudsons påstådda bröstförstoring... Och jag bara känner att för det första så är det hennes val vad hon vill göra med sitt liv och sin kropp! Och för det andra: om hon nu har gjort en bröstförstoring så hade hon knappt en A-kupa och aa nu är hon ju HÖGST en liten B-kupa om det inte är fillers i och för sig.. Och jag kan förstå att om hon gjorde det för innan så kan hon inte ha kännt sig särskilt kvinnlig och aa nu har hon ändå fortfarande små bröst men normala och hon ser mer kvinnlig och det ser ändå väldigt naturligt ut. Det är ju inga direkta bomer som har satts på henne så varför gör alla detta till en sån enorm grej?! Så vitt jag vet är det inget fel med att känna sig som en mer normal kvinna. Och att hon jämförs med Heidi Montag är ju bara bara sjukt! Heidi med sina ballonger är ju bara patetisk och ful medan Kate är om möjligt numera ännu snyggare och ser naturlig ut!
Har Kate Hudson opererat brösten?
Enligt en insider vill heidi göra det inom de kommande två månaderna och dessutom filma ingreppet så att det kan vara med i Heidis och Spencers nya tv-program som de pitchat till två tv-bolag
Snygg?

Fashion by Emma


Where ever you are

Hallå kära läsare
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett par dagar men vårt trådlösa modem har vart sönder men nu ör jag bakc in bussines.
Skulle egentligen ha klippt mig idag klockan tio imorse men när jag kom till frisören och sa att jag bokat tid så sa dem att nä det står inte att någon Emma har bokat tid. Så jag fick boka en ny tid nästa vecka istället. Och aaa jag blev as förbannad för jag hade kunnat ligga och sovit men det visade sig att jag hade bokat på en annan frisör... Så jävla surt!
Nu ska jag ha en myskväll med thai mat och popcorn mmmummmmsigt
Hörs sen


Please save me!

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG så mitt liv stavas just nu. Fy fan vad trött jag är på skolan helt jävla sjukt!! Funderar helt seriöst på att spola ner psykologiboken i toaletten...
Kul helg man har haft förövrigt eller inte... Men jag är så trött så orkar ju inte göra något och eftersom jag inte har någon ork what so ever så tackar jag nej hela tiden när någon undrar om jag vill göra något. Så just nu är jag världens tråkigaste människa.
Snälla kan någon rädda mig från detta plugghelvete?!?!?!?!

Fuck u school


Goodmorning sunshine

Haaaaaj
Nu har jag varit uppe i en timma? Och klockan är bara tjugo över nio en lördagsmorgon??!! aaah inget skämt... Ska nämligen iväg och träna om en halv timma och har hunnit äta frukost och allt bara för att jag var uppe så tidigt. Klapp klapp på axeln för det tycker jag.
Nä nu måste jag fixa mig lite så att jag inte ser ut som ett totalt kryckmongo!
Hörs och ses sen!


Nothing in this world

Heej kära vänner!
Har laddat upp en maaasssa sköna bilder på fejjan nu så nu dampar halva världen på mig för att dem är kanske inte sådär jätte charmiga hahahha bästa som finns är skadeglädje!
Men nu är det fredag och jag sitter hemma och har precis proppat i mig två tacorullar och kollar på Talang yeeey aa jag har som sagt sjukt roligt nu förtiden men asså jag är så jääääätte trött så jag orkar inte nåt alls så aah jag orkar inte bry mig heller så aja.. Imon blir det kanske utgång får se om jag är piggare och vilka som ska ut..
Nä nu ska jag poppa lite popcorn och dricka en massa champis och fanta, kör alkofritt för ska ju träna imon... Step står på schemat för morgondagen och sen ska jag förmodligen köpa en ny bikini innan den tar slut!!!!
Ha en klockren fredagkväll!!

Gammal och suddig bild men ässssch


Monkeys in the garden

Fy fan vad jag är bra ibland asså! Sprang 50 minuter UTAN stopp!!! Detta har aldrig skett under heeeela min livstid så mmm värt en applåd tycker jag hoho. Ska fan satsa på Göteborgs Varvet 2011! Hmmm får väl se hur de kommer gå men jag är på g
Nu ska jag koka mig en kopp te och dränka mig inom filosofins underbara värld... Yeeeey jag har kul nu förtiden yeah
Hoppas alla andra får en roligare och mer händelserik kväll en jag... God natt gott folk


Träning!

Hallåå
Idag har jag pluggat en gnutta filosofi och tidigare idag så hade vi ekonomi prov och jag trooor att det KAN ha gått såpass bra att det kanske skulle sitta fint med ett MVG på provet??!! HÅLL TUMMARNA!!
Nu ska jag ut och springa av mig ett kilo eller två (kan behövas hehehhe) och sen ska jag plugga lite mer filosofi kuuuuuuuuuuuuuul liv man har nu....
HA DE BÄST SÅ HÖRS VI SEN........


Hollywoodfruar

Sitter och kollar på Hollywood fruar och garvar åt Maria Montezami hahaha hon e ju bara för underbar!
Jag har fått lite kommentarer om att jag måste börja skriva inlägg oftare men då känns det som att jag skulle skriva samma sak heeela tiden menmen jag ska jobba på det! Och folk säger att jag får lägga in fler bilder men det känns så bökigt men jag ska bli bättre på det med!
PUSS


Träning!

Heeej
Nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat lite economica så nu ska jag ut och springa haha får la se hur mycket sprunget det blir av med och så men bättre inte alls alla fall :)
Ha de bäst så hörs vi later!


Usch!

Kom hem från skolan för en stund sedan och på spårvagnen på vägen hem så satte sig en äcklig stinkande tant. Hon har inte tänkt tanken att en dusch kanske skulle sitta fint, och om inte annat för omgivningens överlevnad!! Waaah så äckligt nä nu måste jag ta en dusch känns som att hela jag också stinker!
Sen ska jag plugga företagsekonomi och sen ska jag pallra mig ut och springa för jag ska ha copertest imon på idrotten (man ska springa 3 km så snabbt som möjligt) hehehhehehhe kul?
Puss

inget går särskilt bra just nu

Heejheeej
Förlåt för att jag inte har varit aktiv på bloggen på 1000000 år men ska på allvar försöka ta tag i detta nu!
Alla vara datorer lackar balle just nu inget funkar grrraaaawwarraarjkdhsjhjfhjanj precis så sur blir jag! Försöker ladda upp en massa roliga bilder på fejjan men det funkar ju inte på nån utav datorerna??!! Sjuka ilandsproblem
under dem senaste veckorna har jag haft galet mycket att göra och denna vecka kommer bli den värsta jag har varit med om hehehhehe kanonkul...
I alla fall så var Valborg kul vi var först hos Julia i min klass sen drog vi till Den lille fete och stanna där till typ 2 på natten.
Och igår var en luuugn dag med tanke på kvällen innan haha..
Och idag var jag och mammsen på stan och shoppa some nice things! Pallar inte lägga upp några bilder på det oså men det var i alla fall: ett par lackshorts från bikbok(låter kanske kontstigt men kan langa upp ngn bild när jag har dem på någon dag), ett par slitna jeansshorts från bikbok, ett par persikofärgade shorts från mango, ett ljusrosa linne från Zara, ett par wayfaries från Gina Tricot, ett par pilotglasögon från Åhlens, en vit magtröja från Topshop och en blåvit randig maglinne från Bikbok och en blommig tröja från mango de var de
Känner att detta inlägget fick bli en jävla mix och ett enda uppradande av allt smått och gott i mitt lilla liv men så får de bli ibland.
Anyway ha de bäzzzt ingen protest 
PEACE!

RSS 2.0