I'm baaaack

Wohooo yeah inget skämt eran mest beroendeframkallande och kanske jobbigaste men även trevligaste, snällaste och klämcheckaste bloggare är TILLBAKA efter en välbehövd paus! Så nu är jag tillbaka starkare än någonsin! Och jag kan försäkra er att jag ska BOMBADERA er med inlägg!

Chiao


Längtar

Åhh snart bär det av till Grekland! Om bara tre dagar läääängtar
MEN har en jävla massa jag måste hinna med innan. Det  har varit en sjukt kaotisk vecka och den är inte slut än puuh. Studentmottagningar hit o dit och sen ska man försöka hinna med en massssssa plugg på de och träningen är ju inte ens någon idé att tänka på att hinna med. Jaja så får det bli ibland. Men jag ska faktiskt ta md träningskläder dit o ta långa powerwalk promenader på morgonen hade jag tänkt hahaha får ju se hur det blir med det.
Packade lite idag och har kommit på att jag ska ha med mig över 10 bikinis, 8 klänningar, 8 skor, 6 par shorts osv. Detta trots att jag har plockat bort massor av grejor jag vill ha med. Lär bli 100 kg övervikt när jag är klar.

Men nu ska jag skriva klart min svenska wish me luck!!

Pussssss


Jag lever

Sorrryyyy för att jag inte skrivit på ett par dagar men så är det ibland.

VET NI VAD? JAG FYLLDE 18 I SÖNDAGS HIHIHIHIHIHI så nu får jag göra vafaaan jag vill! Waaaooowwwwiiiijedhsjkfsjkhfdjksfdjkshfj sååå glad är jag lalalllalallalalalalala
Hade bara chill med släktkalas osååå drar en utgång när jag kommit hem från hihihi jaaa på lördag åker jag från detta pisslandet off too Greece!! Så då slipper ni mig i två hela jävla veckor :D :D :D hoppas vädret kommer suuga balle här hemma så kommer jag vara brunast av alla när jag kommer hem hahaha vadå då jag är ärlig..?!
Fick jättefina presenter utav Natta idag så TACK älskling!! Love you!

Nu ska jag plugga bajsspanska har prov imon som jag MÅSTE få G på hahaha fatta vad jag suger alla andra ligger på VG-MVG och jag har IG-varning. Var gick det fel liksom?

(Förlåt för ett rörigt och dampigt inlägg men är på sånt humör).

Puss på er pussgurkor


RSS 2.0