Smyckesträd

Idag har jag inandlat ett snyggt smyckesträd. Alltså ett svart träd som man kan hänga upp alla sina smycken. Me likee. Jag köpte även en boken Alla var där. Men det funkar ej att lägga upp bilder nu av någon anledning så görd et sen eller imön
Hihihohahhihohhuha


Candyshop


Visst får man lite extra sommarkänslor av lite pinkfashion

This is the way it has become

Heeej
Bodypumpen vad dööö-jobbig ville helt seriöst dö där ett tag men på något jävla vänster så tog jag mig igenom det i alla fall. Men bara för det så har jag ju ont i hela kroppen och jag får hjärnblödning när jag tänker på hur ont jag kommer ha imorgon. Och bara för att jag könde mig så himla duktig så åt jag sista biten av en äppelpaj som vi hade kvar i kylen. Varför kunde jag inte bara hålla mig? Känner mig tjock och äcklig nu istället och ont i varenda nervcell.
Och som grädden på moset så ska jag jobba imon. Vilket betyder att jag måste gå upp klockan 6. Ehh japp ni läste rätt KLOCKAN 6 hehehehe till klockan tre.
Ja mitt liv flyter på alldelles utmärkt, ehhumm.

I'm singin in the rain

Heeej där ute i regnet!
Sitter och kollar på Beverly Hills 90210 och har konstaterat att det regnar gaanska mycket, man får ju inga sommarkänslor direkt. Och med tanke på att detta är min sista dag innan jag börjar jobba så hade man ju liksom önskat sig lite bättre väder. Jag fick gå i regnet utan paraply till mormor och morfar för bussjäveln kom inte.
Ska träna sen så kommer svettas för halva Västra Götaland.
Pussss

Good morning sunshine

Hej morgonmoppar!
Vaknade för en stund sedan och ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ta en promenad hem till mormor och morfar för jag ska hjälpa dem att städa lite. Mormor fyllde år igår också så GRATTIS i efterskott!!

På tal om inget så måste jag bara visa en ball bild jag hittade igår...



Chiao

Nytt i garderoben...

Hittade inget på rean, eftersom det är så sjukt utplockat men hittade andra snyggingar. Här är det som fick följa med mig hem:

Ett snyggt halsband från Lindex

Två balla armband från Lindex

En söt klänning och den är också från Lindex

Snygga solglasögon från Gina Tricot

Nu ska jag kolla på Miss Marple och ALLA ANDRA kollar på den där fotbollsmatchen hahaha ;)
Ha en skön kväll!

Spårlöst försvunnen...

...är min jeansjacka som jag beställde förra veckan men som ej har kommit än. Hatar sånt aaah skulle ha köpt den i affären, men just då kändes det så himla praktiskt att bara klicka sig hem den men jag vill ju ha den NU.
Men lite kläder har jag allt langat hem. För idag när jag och K var på stan så hittades det en hel del finfina grejjor hihi. Ska lägga upp bilder på det sen.
Och en annan sak som stör mig är min näsa som inte vill sluta rinna. Den kan ju bara gå och bajja ner sig eller nåt.
Och på tal om inget så ääälskar jag den här bilden

Chiao

Peace


True story


Ett gott försök

Jag gjorde ett gott försök i alla fall. För jag har gjort någon form av någhot som liknar en header MEN fattar liksom nada med hur man får upp den på bloggen.
Så här skulle den se ut i alla fall

Love is the answer

Nä imon få banemej vara absolut sista dagen som sjukling vare sig jag är frisk eller inte så ska jag inte leva som sjukling i alla fall. Punkt slut.
Jag fick en fråga om var kläderna från AN OCEAN OF MEMORIES inlägget var ifrån och dem är ifrån LF Evolving Summer 2010 Collection :).
Puss


Finns jag?

Slås av tanken:
"Existerar jag?"
Ingenting känns som verklighet

Kolla på de andra
Bara sitta och bevaka
För ingen kommer mig någonsin att sakna

Ingenting jag känner
Ingen som mig hör
Inget runt om mig som faktiskt berör

Ensam i världen
Det är tyst å kallt
Vill känna känslor
Men är tom överallt

Med känslan av tomhet
Och att ingen mig berör
Frågar jag mig själv:

"Finns jag?"

Gabriellas sång


Lyssna och njut

Tröstäter

Hellööö
Jag har kommit på att jag är lite utav en tröstätare. Som nu när jag är sjuk och alla andra är ute och röjjer runt så äter jag vääääldigt mycket. Inget nyttigt, utan endast BAD STUFFS. Som nyss åt jag en Diamglass, varför liksom? Var ju inte ens sugen. Aaah vad onödigt och snart har pappa lagat färdigt maten (han är ledig) så då blir det ännu mera maaat. Och sen ska han baka äppelpaj... Behöver jag fortsätta? Nåt måste göras!


Inget tekniskt geni

Okeej så här ligger det till. Ingen i min familj är särskilt teknisk så man kan inte förvänta sig att jag ska göra stora mirakel liksom. Och detta har jag kommit fram till nu efter typ en timmas kämpande med att försöka förstå mig på Paint hahahaha asså det är sinnessjukt vad oteknisk jag är!!!!!!!!!!!! Fattar liksom inte ens Paint, för jag tänkte att där kanske man kunde fixa med den där saken som är längst upp på bloggen, heter det header??! A skit samma jag har gett upp efter många tappra försök.


Fortfarande sjuk

Godmorgon!
Jag är fortfarande sjuk och får inte gå utanför dörren för min pappa (och som den lydiga dotter jag är så gör jag icke det heller). Men sjukt vad tråkigt det är att vara sjuk! Det kan vara skönt en dag eller så men i längden så är det sjukt tråkigt. N'är alla andra har sommarlov så sitter jag inne och ruttnar. Blääää
Me för att ha något att göra så tänkte jag försöka mig på att ändra lite på designen på bloggen men får la se hur det blir med det haha.
Ha de!


Ashley Olsen


Vogue Nippon Beauty August 2010

Foto:
Naturligt och fräscht på omslaget på nya numret av Vogue Nippons Augustinummer. Så fint med beiga läppar.

AN OCEAN OF MEMORIES

Jag har blivit lite smått besatt utav musiken till Titanic. Sjukt fina låtar, så nu i pausen på Van Veteren så lyssnar såklart om och om och om och om och om igen på låtarna. Lovely.

Och på tal om inget så kolla in de här outfitsen, snyyyggt.Foto:
Pussiii


SUMMER BREEZE

Har liksom ändå inget bättre för mig så tänkte lägga upp lite sköna bilder från min sommar än så länge, lite gott & blandat helt enkelt

Grekland

Jag på stranden andra kvällen

Jag och sis på en strandbar

Agio Anna Beach


On the beach! (Agio Prokopios)

Jag på vår balkong

Jag i hamnen


Jag i Gamla stan

Min syster i Gamla Stan

Agio Prokopios

Helt ok

Jag på en jättemysig bar med awsome utsikt!

Plaka Beach!


Mys med Nattapatta!

Utgång

Utgång

Midsommar och Jordgubbsakademin har årsmöte

Chill vid havet med sis

Ännu en chill dag på stranden

Mys helg i Alvhem och jag och min kusin Gisela paniiiikspringer för att komma ner till älven


En sommarklassiker: jordgubbar, blåbär och glass!!!


sagoland

Är sjuk :( förskyld och feber som kommer och går hela tiden. Inte kuuul. Så kan inte träna, inte vara vid havet, kan inte gå på stan och fynda på rean aa det är banemej inte mycket jag varken kan eller orkar göra. Tycker faktiskt rynd om mig själv, det är ju sommar och här sitter jag inne och möglar. Uash känner mig så äcklig sinnessjukt bläää. Det ända jag gör är att sitta och tittar på TV, film och lyssnar på Medinas låt Sagoland. Mmm så bra!
Nä men jag kanske ska hänga med syrran till torget sen aa får se om mina ben kan bära mig så länge. Så sen ska jag hem till mamsen och hämta min jacka som jag beställde förra veckan som verkligen borde ha kommit nu.
Hej då

Landet

Sticker till landet över helgen så jag är tillbaka på söndag! MEN jag har as ont i halsen så får se om jag blir mer sjuk jaja
Ha en underbar helg!

On the beatch!

Här kommer lite bilder från dagen...


Orkar inte lägga upp fler haha jaja
Chiao


I love the summer

Har legat och stekt på Ganlet heeela dagen med goa damervilket var sjukt underbart! (Bilder kommer sen!) Om man tänker bort den lilla detaljen att jag åt två bullar och toblerone vilket gjorde att jag blev så mätt att min mage fortfarande står åt alla håll och kanter men det är så en go dag på stranden ska kännas haha i alla fall i min värld. Men det ska jag snart försöka bränna bort genom att träna Bodypump med papi och kommer förmodligen inte komma hem levande.
I tisdags så beställde jag en jeansjacka från Nolita på Nelly.com så jag hoppas att den kommer komma imön eller kanske till och med kommit idag får calla mami sen och se men ni får helt enkelt hålla tummarna.
Chaio bella


RSS 2.0